28/3

Just nu är det många nya damer på home. I fredags ordnade jag en crèpes/dans/byteshandel-fest vilket ju kändes lägligt eftersom det var ett sätt för alla att träffas. Vi åt en massa goda crèpes, sen dansades det orientaldans, det bästa var när ett par kvinnor som först vägrade dansa tillslut gav med sig! de dansade till och med med en sån där paljettsjal knuten runt höfterna ;) sen var det dags för byteshandeln, det som från början var själva poängen med kvällen. alla kvinnor hade fått ta med sig saker som de inte tyckte sig ha användning för, mest kläder, och så la vi fram allt på ett bord i vardagsrummet. sen fick de plocka och leta efter guldkorn! det hela var så kul, för damerna var så nöjda, och det var en jättefin stämning!
i helgen har jag mest varit med anna och carla, vi har äntligen bokat våra tågbiljetter för resan vi ska göra 16-24 april. reims-paris-bordeaux-bergerac!
förövrigt börjar ju pressen litegrann nu för högskolevalet, är det nån som kan berätta för mig om det är bäst att plugga i uppsala eller lund? eller någon helt annanstans?

Kommentarer
Postat av: Ida

:D Självklart är STOCKHOLM det bästa stället att plugga på! Vi har ju hur som helst det modernaste universitetet :D

2010-04-14 @ 13:14:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0