arctic monkeys, jobb och en stork

hejhejhej konserten var helt underbar! vi åkte bil dit, till offenbach i tyskland alltså, fem stycken och det var också väldigt kul. sen fick man stå och trängas att riktigt bra tag med en hel massa svettiga tyskar men det var det helt klart värt, de arktiska aporna var i toppform och ascoola. min favoritgrej var när de körde when the sun goes down och alex turner i den lilla pausen innan han sjunger "said he's a scumbag don't you know" tittade ut över publiken och gapade och såg alldeles förvirrad ut. ibland ser han verkligen ut att vara femton år, den killen.

nu kanske det låter väldigt töntigt att det var min favoritgrej på hela konserten, men, det var ett väldigt speciellt ögonblick. ni skulle ha varit där.

brianstorm var också en höjdpunkt, förstås.

arctic monkeys

arctic monkeys!!!

efteråt körde vi tillbaka, kom hem vid tvåtiden inatt så idag var verkligen en sådan dag då jag uppskattar att jobba eftermiddag-kväll. jobbade kl 13-20. övade stickning, hade gympa och engelskalektion samt lagade crepes.

föresten är storken hos mig nu. det är en liten gose-stork som skickas runt mellan oss VISA-volontärer i hela frankrike under året, han har med sig en liten bok där man ska skriva vad han har varit med om, och sen ska man ta en bild med sig och honom. alla bilder kommer sen visas på vårt avslutande volontär-seminarie i slutet av juni.  en rolig grej, tycker jag. här är han på väg mot offenbach, glatt drickandes äkta strasbourgisk öl!

storken dricker kronenbourg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0