från sverige till skogen

efter dagens jobb, aerobicspass och egenlagade middag har jag nu äntligen tid att berätta om min helg! :D

i fredags var julius, alex och lukas här och sov över hos mig. det var mycket trevligt. sen på lördagen var jag med carla och anna i SVERIGE! eller nästan iallafall. Ikea. Det kändes faktiskt helt sjukt, det var i frankrike men alla produkter hette saker som "krama", "snäll" och "karlstad". och med största sannolikhet var jag den enda i hela butiken som förstod vad orden betydde. anna och carla storhandlade. jag nöjde mig med en bricka och några plastburkar till köket, en filt till min så flitigt använda gästmadrass samt, såklart, daim.

sen på lördagskvällen var jag med mina kollegor på restaurang. det var i en by en bit utanför strasbourg, pfettisheim tror jag visst den hette (alla orter här har tyska namn), och det var en restaurang som specialiserar sig på den regionala kulinariska stoltheten "la tarte flambée", det vill säga en slags tunn pizza, eller inte riktigt, det är svårt att förklara.  gott var det i alla fall. efter middagen blev jag upphämtad av anna och vi åkte hem till henne i bischwiller där vi spenderade kvällen med carla och killarna. vi drack öl, dansade och åt kastanjer, bland annat.

dagen därpå var vi ute och promenerade i skogen! först tänkte vi plocka svamp men julius (som helt otippat visade sig vara någon slags svampexpert) hävdade att alla svampar vi hittade var giftiga, så det blev inget. men solen sken och löven har fått höstfärger och det var så mysigt så!

på kvällen såg jag på amelie från montmartre med julius och anna och sen tog jag tåget hem.

så, det var den skriftliga beskrivningen av min helg. här kommer den bildliga.

ikea strasbourg

sjukt!
vissa däckade

anna och carla i skogen
i skogen!

Kommentarer
Postat av: G

konstanta sleepovers, det låter ju kanoners! jag har börjat med fleecetröja under jackan idag. och tjocka sockor i vinterkängorna. usch.

2009-10-19 @ 23:52:22
URL: http://neverhappened.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0